GRATIS VERZENDING VANAF €125,-
ABOUT SHOES OFFICIAL WEBSHOP
GROOTSTE COLLECTIE MELIK SHOES

H32 Sneakers (sinds 2013) staat voor een succesvol en eigenzinnig label in luxe dames – en heren sneakers. Een kwalitatief, betaalbaar en modieus label met een prikkelende eigen stijl voor Happy People. De designer; Melik Alphan (van het gelijknamige herenschoenen merk Melik Shoes 2006) begon met het ontwerpen van sneakers in zijn 32ste levensjaar. De goed gebekte ontwerper is Engelstalig en bij het bedenken van de juiste merknaam werd zijn leeftijd 32 jaar / Age 32 grafisch vormgegeven tot H32 Sneakers.

OnePiece is all it takes H32 staat bekend om zijn iconische OnePiece sneaker die uit 1 stuk leer is vervaardigd. De vouwwijze van het leer is als een Batman die zijn vleugels dichtslaat. Door het grote succes is van de OnePiece onlangs een 2.0 versie op de markt gekomen genaamd New OnePiece.

sneakers van H32 zijn stuk voor stuk modieuze nette sneakers. Ze zijn volledig .van leer of suède gemaakt. Zowel de binnenvoering als de binnenzool zijn van fijn kalfsleer. De uitneembare binnenzool is voorzien van memory foam, wat zorgt voor een hoog draagcomfort.

Filosofie & principes
Ons motto is; “Melik Moving People” en kan op twee manieren geïnterpreteerd worden; Ten eerste brengen schoenen degene die de schoenen draagt ​​letterlijk van A naar B en ten tweede geeft het dragen van de merken Melik Shoes, H32 en Ponche een blij gevoel. Melik maakt schoenen, bijpassende riemen en tassen voor mannen en vrouwen die willen opvallen en zich goed willen voelen bij wat ze dragen. Zelfverzekerde en gelukkige mensen met een duidelijke mening en smaak.
Bij Melik Shoes nemen we alleen genoegen met het beste van het beste. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat wij schoenen maken die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook een groot draagcomfort bieden.

Stijl en ontwerp
Wij brengen drie ‘eigen’ modieuze schoenenmerken op de markt. De passie voor het maken van mooie producten is in ieder product zichtbaar. Prijs/kwaliteit is perfect in verhouding. Melik's gepassioneerde ontwerpen verrassen elk seizoen en dragen de veelzeggende Melik-signatuur. Het creatieve proces begint al op de internationale leerbeurs in Italië, waar Melik Alphan zelf de mooiste leer- en suèdematerialen selecteert. Inspiratie voor de stijlvolle details vindt hij op beurzen en in de straten van de meest bruisende modesteden ter wereld.
Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen. Onze specialiteit is het met de hand verven en afwerken van schoenen. Dit is een moeizaam en nauwgezet proces dat elk paar schoenen uniek maakt. Hierdoor krijgt ieder paar schoenen een eigen uitstraling.