GRATIS VERZENDING VANAF €125,-
ABOUT SHOES OFFICIAL WEBSHOP
GROOTSTE COLLECTIE MELIK SHOES

Melik Shoes

Sinds de oprichting in 2006 is het label Melik Shoes snel uitgegroeid tot een sterk, vertrouwd merk in Nederland, België en Duitsland.

Onderga de reis van stijl en vakmanschap met Melik Shoes, een merk dat sinds de oprichting in 2006 deze ontwerper snel een vertrouwd icoon is geworden. Met een sterke aanwezigheid in Nederland, België en Duitsland staat Melik Shoes als een bewijs van geïnspireerde mode, een passie voor schoenmaken en een toewijding aan het leveren van aantrekkelijke, hoogwaardige producten.

About Melik Shoes:

In 2006 richtte Melik Alphan, gedreven door zijn liefde voor mode en schoenmaken, Melik Shoes op. Wat begon als een collectie exclusief voor herenschoenen groeide al snel uit tot een sensatie. Het merk kreeg snel vertrouwen en erkenning, breidde zijn klantenbestand uit en introduceerde nieuwe verkooppunten in België. Ook werd de collectie uitgebreid met modieuze items als mocassins, loafers en leren (slipper)pantoffels.

About collection:

Melik Shoes daagt je uit om je schoenencollectie naar een hoger niveau te tillen met een symbool van vakmanschap en eigentijds design. Elk paar is een bewijs van nauwgezet vakmanschap, waarbij hoogwaardige materialen zijn gebruikt om een ​​perfecte mix van stijl en comfort te garanderen.

About Style

Van de directiekamer tot een avondje stappen in de stad, Melik Shoes is geschikt voor elke gelegenheid. Onze gevarieerde collectie weerspiegelt de veranderende behoeften van onze veeleisende klantenkring. Of je nu op zoek bent naar verfijnde kantoorkleding of stijlvol schoeisel om een ​​statement te maken tijdens een avondje uit, Melik Shoes heeft wat je zoekt.

About wholesale

In 2013 bereikte Melik Shoes een nieuwe mijlpaal met de opening van de eerste showroom in Nieuwegein, de schoenenhoofdstad van Nederland, waar alle grote merken vertegenwoordigd zijn. Dit markeerde een nieuw hoofdstuk in ons streven om u een meeslepende en gepersonaliseerde winkelervaring te bieden.

Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort – kies Melik Shoes voor elke stap van uw reis.

Bekijk hier alle Melik Shoes.