GRATIS VERZENDING VANAF €125,-
ABOUT SHOES OFFICIAL WEBSHOP
GROOTSTE COLLECTIE MELIK SHOES

H32 Sneakers

Voor degenen die een actieve levensstijl omarmen zonder concessies te doen aan stijl, is H32-sneakers je perfecte partner. Deze sneakers zijn een mix van innovatie en mode en bieden de ideale combi van comfort en trends. Van streetstyle, gekleed tot casual; H32 Sneakers heeft alles wat je zoekt.

H32 is in 2019 opgericht door Melik Alphan; tevens oprichter van het gelijknamige Melik Shoes. Met H32 zijn we aan een spannend nieuw hoofdstuk begonnen, waarin we de ongeëvenaarde expertise van twee doorgewinterde individuen in de schoenenwereld samenbrachten. Dit dynamische duo beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van schoenenproductie, marketing, distributie en retail, wat resulteerde in de geboorte van een werkelijk uniek concept. Waarom H32 Sneakers? Innovatie ontmoet mode: Onze sneakers zijn meer dan alleen schoenen; ze zijn een samensmelting van baanbrekende innovatie en hoogwaardige mode.

Comfort opnieuw gedefinieerd: wij begrijpen het belang van comfort in een actieve levensstijl. H32-sneakers zijn ontworpen om je comfortabel te houden tijdens je avonturen, zonder dat dit ten koste gaat van de stijl. Waarom de naam 'H32'? De 'H' in H32 staat voor gelukkige mensen die mooie dingen waarderen. Het getal 32 belichaamt de geest van individuele vrijheid en creatieve expressie. Bij H32 geloven we in het in staat stellen van individuen om hun uniekheid te omarmen en dit uit te drukken via onze uitzonderlijke sneakers. Stap in de wereld van H32 Sneakers – waar innovatie, stijl en comfort samenkomen om elk aspect van uw actieve levensstijl te verbeteren.

Bekijk hier alle H32 Sneakers of shop een hieronder uitgelichte collectie